Keukens met echt houten front, Vinkeveen - Keukenstudio Gouda
Keukenstudio Gouda

Keukens met echt houten front, Vinkeveen

In een karakteristieke woning in Vinkeveen hebben we recent 2 prachtige keukens opgeleverd. Een eiland keuken van front Treetime in Mora New Oak en een werkblad met Keramiek Flow met apparatuur van Bosch en een downdraft van Neff. De 2e keuken in de woonark op hetzelfde perceel is een grote L keuken met front Siena Natural Oak en een werkblad keramiek Energy Riverwashed.

Reactie klant:
"Hallo Rolf, de keukenmonteurs zijn net weg, was ook fijn communiceren met ze. Wat is de keuken ongeloofelijk mooi geworden!"

Wat klanten over ons zeggen

Anne

Fijn samengewerkt en de tijd genomen om alles door te nemen! Laag drempelig contact wat erg fijn was. Jullie zijn top!

Harry

Schitterende keuken geleverd en gemonteerd na uitstekend geholpen te zijn door Rolf en Annemiek. Nogmaals dank voor de goede service

Hester

Super blij met onze keuken! We zijn fijn geholpen door Rolf en Annemiek, geweldig dat ze ook met je meedenken, het resultaat is ook een prachtige keuken!

Patrick

Geweldig kundige mensen die met ons mee denken en handelen op zo een manier dat je dolgelukkig wordt. Zeer goede kwaliteit. En alles op tijd en keurig afgewerkt! Helemaal top !

Wendy

We zijn erg blij met onze prachtige keuken. We zijn goed geholpen en het resultaat mag er zijn.

Keukenstudio Gouda Review Keukenstudio Gouda Review Keukenstudio Gouda Review Keukenstudio Gouda Review Keukenstudio Gouda Review