IJssellaan, Gouda - Keukenstudio Gouda
Keukenstudio Gouda

IJssellaan, Gouda

Te gekke foto's laten maken van deze door ons recent opgeleverde eiland keuken in Gouda! Bijzondere wensen, scheve woning en een verhoging in de keuken hebben ons een enorme uitdaging bezorgd met een fantastisch eindresultaat en niet onbelangrijk weer een tevreden klant: "Geweldige Keuken Studio in het hart van de Goudse binnenstad. Meerdere keukenopstellingen en legio keuze in keukenbladen en apparatuur. Met recht een belevenis voor alle zintuigen! Door het meedenken van eigenaren Annemiek en Rolf hebben wij veel meer mogelijkheden kunnen inpassen om van onze keuken een echte 'showstopper' te kunnen maken!"

(Front London Nero en Leisteen Bilbao, werkblad keramiek Neolith Amazonico, apparatuur Bosch)

Wat klanten over ons zeggen

Anne

Fijn samengewerkt en de tijd genomen om alles door te nemen! Laag drempelig contact wat erg fijn was. Jullie zijn top!

Harry

Schitterende keuken geleverd en gemonteerd na uitstekend geholpen te zijn door Rolf en Annemiek. Nogmaals dank voor de goede service

Hester

Super blij met onze keuken! We zijn fijn geholpen door Rolf en Annemiek, geweldig dat ze ook met je meedenken, het resultaat is ook een prachtige keuken!

Patrick

Geweldig kundige mensen die met ons mee denken en handelen op zo een manier dat je dolgelukkig wordt. Zeer goede kwaliteit. En alles op tijd en keurig afgewerkt! Helemaal top !

Wendy

We zijn erg blij met onze prachtige keuken. We zijn goed geholpen en het resultaat mag er zijn.

Keukenstudio Gouda Review Keukenstudio Gouda Review Keukenstudio Gouda Review Keukenstudio Gouda Review Keukenstudio Gouda Review