Wat kost een nieuwe keuken momenteel? - Keukenstudio Gouda
Keukenstudio Gouda

Wat kost een nieuwe keuken momenteel?

Deze vraag wordt ons wekelijks gesteld en geven we in onderstaand artikel graag uitleg over:

Wat Kost Een Nieuwe Keuken Momenteel

Wat een nieuwe keuken kost is van veel zaken en keuzes afhankelijk. Beginnende bij de uitvoering van de keuken die bijvoorbeeld uitgevoerd kan worden in een sterk laminaat front of echt hout of alles er tussenin. Allemaal heel mooi en goed maar wel totaal verschillend in prijs. De keuze van de apparatuur heeft een grote invloed op de uiteindelijke prijs van uw nieuwe keuken. Moet alle apparatuur vervangen worden of is er wellicht nog goede apparatuur te gebruiken uit uw oude keuken? Wat heb ik allemaal nodig of vind ik belangrijk zijn zaken die u zichzelf af moet vragen. Via de websites van onze diverse apparatuur leveranciers kunt u vooraf al mooie vergelijkingen maken tussen de verschillende apparaten. Wij hanteren scherpe prijzen voor de aanschaf van uw keukenapparatuur van onze leveranciers waardoor wij zo dicht in de buurt komen van allerhande internet aanbieders!

Het type werkblad, afwerking hiervan en natuurlijk de grootte zijn ook sterk bepalend voor de eindprijs van uw keuken. Via onze website kunt u zich al oriënteren op alle mogelijkheden. Uiteraard hebben wij in de Keukenstudio alle soorten en kleuren liggen en kunnen wij u hierover een goed advies geven. Ook kunt u zelf een kijkje nemen bij onze werkbladen leveranciers Dekker of Arte.

Voor alle materialen, merken en leveranciers hebben wij de harde eis gesteld dat de kwaliteit altijd goed moet zijn. U vindt bij ons geen B merken of twijfelachtige kwaliteit. Ook jaren na plaatsing willen wij u laten genieten van een topkeuken en dat kan alleen met goede spullen. Wij werken voor de montage van uw keuken uitsluitend met vakprofessionals die tevens meer kunnen en willen doen dan alleen zo snel mogelijk uw nieuwe keuken plaatsen. Met zorg en vakmanschap bouwen zij in overleg met uw wensen uw droomkeuken op en gaan niet eerder weg totdat u 100% tevreden bent!

Wij geloven niet in hoge kortingen, gratis spullen of montage, natuurlijk is een scherpe prijs belangrijk en daar zullen wij altijd voor zorgen. Wij werken transparant en geven u zonder onderhandeling direct per  productgroep onze beste prijs zodat u duidelijk kunt zien hoe deze tot stand komt. Mocht de prijs onverhoopt boven uw budget zijn dan denken wij graag met u mee of er mogelijkheden zijn binnen uw wensen om dit toch te kunnen realiseren. Om terug te komen op de vraag wat een nieuwe keuken kost, moet u rekenen dat met bovenstaande uitgelegde keuzes en werkwijze wij vanaf  Euro 15.000,- een nieuwe keuken incl. apparatuur kunnen leveren en monteren. Grotere keuken opstellingen, bijzondere wensen of luxere uitvoeringen kunnen wij realiseren vanaf Euro 20.000,- incl. apparatuur en montage.

Niets is ons te gek! Dus wenst u de mooiste en beste materialen en apparatuur dan bieden wij met onze exclusieve lijn keukens aan vanaf 30.000,- waarbij u met premium materialen echt alles uit uw keuken kunt halen!

Sterk zijn wij in meerwerk en wij kunnen naast het leveren en plaatsen van een nieuwe keuken ook zorgen voor installatie werkzaamheden van electra, water en afvoer. Stucwerkzaamheden, kleine verbouwingen of een complete renovatie van uw woning begeleiden wij graag. Ook verkopen wij mooie en goede PVC vloeren met professionele montage. Een totaalconcept is dus via ons prima mogelijk.

U ziet er zijn vele mogelijkheden en dit lichten wij nog veel liever toe in een persoonlijk gesprek in onze Keukenstudio Gouda of gewoon bij u thuis!

Tot ziens bij Keukenstudio Gouda

Met vriendelijke groet

Rolf en Annemiek