VT Wonen zet deze prachtige door ons geleverde keuken in het zonnetje in een mooie reportage!

Gabry en Arjan trokken tien jaar uit om een vervallen kwekershuis in Boskoop duurzaam op te knappen. De jaren 70-keuken was als laatst aan de beurt, maar bleek het wachten meer dan waard: hun dochter ontpopt zich nu als een ware keukenprinses.


VT Wonen zet deze prachtige door ons geleverde keuken in het zonnetje in een mooie reportage!


 

Een lichte, open woonkeuken; zo een waar het gezin de dag aftrapt en elkaar rond etenstijd weer opzoekt. Praktisch ingedeeld en van alle gemakken voorzien. Natuurlijke tinten en dito materiaal. Met die wensen beginnen Gabry en Arjan twee jaar geleden aan een moodboard voor de nieuwe keuken. De rest van hun voormalige kwekerswoning in het Zuid-Hollandse Boskoop is dan al helemaal duurzaam verbouwd.

Waanzinnig ontwerp

Gabry: ‘Om die wensen in een concreet ontwerp en plan te gieten bleek nog best lastig. Interieurstylist en vriendin Esther Polak-van Kessel van InterieurTalent hielp ons aan een waanzinnig ontwerp en realiseerde dit samen met Keukenstudio Gouda, waar we de keuken kochten.

null Beeld null Beeld

Zen aan de koffie

Kasten met leerlook, jute gordijnen, een marmerlook keukenblad: natuur is hier het toverwoord. Gabry: ‘De aardse tinten en materialen zorgen voor een zachte en tijdloze uitstraling, ik word meteen zen als ik met m’n ochtendkoffie aan de bar zit. Dat komt denk ik ook, omdat de inbouwapparatuur zowel slim als uiterst elegant is. Onze dochter van 18 kookt graag en goed, ik ben dol op haar hartige taarten. Ze is mee geweest naar een workshop ‘koken met een combi-stoomoven’. Dat doen ze bij Bosch wel erg goed, hoor. We gingen naar huis met een heleboel praktische tips en vooral veel zin om te kokkerellen.

null Beeld null Beeld
null Beeld null Beeld

De aanraders van Gabry en Arjan

  1. Combi-stoomoven
    ‘Bakken, stomen, grillen: deze combi-stoomoven kan het allemaal. Stomen is bij ons favoriet. Producten behouden zo hun pure, volle smaak en je bent nog gezond bezig ook. De opwarmstand is ideaal voor een restje, dat gaart namelijk niet verder door en blijft zo lekker vers.
  2. Inductiekookplaat
    ‘Met één druk op de knop koppel je de inductiekookplaat aan de afzuigkap, superhandig. We zijn ook heel blij met het grillgedeelte. Van tofu tot kip: van de grill smaakt alles naar meer.’
  3. Warmhoudlade
    ‘Deze warmhoudlade is ideaal als sommige gerechten al eerder klaar zijn, maar ook bijvoorbeeld om borden in voor te verwarmen. Zo creëer je thuis die restaurantbeleving. Ook fijn: het eten van zoonlief blijft warm als hij later thuis is van training.’

null Beeld

 

 

Klik hier voor het nieuws artikel op de VT Wonen site


TerugDeel het met uw vrienden!

Meer Nieuws

Nieuw in het assortiment van Quooker : gunmetal en rosé koper!


Wat kost een nieuwe keuken momenteel?

Deze vraag wordt ons wekelijks gesteld en geven we in onderstaand artikel graag uitleg over:

Fotoshoot van een comlete makeover in Gouda.


Het nieuwe online magazine van Bosch!

Bekijk hem nu hier.

Onderhoud tips voor uw nieuwe keuken van Keukenstudio Gouda


Vraag nu gratis ons 'speciaal boek voor u' aan!

SPECIAAL BOEK VOOR U

Binnenkijken bij Eva: ‘Het was écht tijd voor een nieuwe moderne keuken’

Krakende deurtjes, loszittende plinten en een lekkende gootsteen: zo kon je de keuken van Gouwenaars Esli en Eva wel omschrijven. Tijd voor een nieuw modern exemplaar, dus! De zoektocht begon bij Keukenstudio Gouda aan de Nieuwehaven.

Van Noort Transport partner in logistiek voor Keukenstudio Gouda

Onze keukenlogistiek hebben wij uitbesteed aan Van Noort Transport in Waddinxveen

Online keukenplanner

Ontwerp zelf uw keuken via deze online keukenplanner van onze leverancier

Werkwijze Keukenstudio Gouda

Wij zijn geopend!

Sneak preview: Keukenstudio Gouda

In De Buurt Gouda 11-11-2020 Waar voorheen één van Gouda’s bekendste fietsenwinkels (Rep.26) gevestigd zat, vind je nu een luxe keukenzaak. Eigenaren Rolf en Annemiek Cech zijn toe aan een nieuw avontuur en openen woensdag 11 november op deze plek Keukenstudio Gouda.

Verbouwing

De grote verbouwing is begonnen, over ruim 2 maanden hopen wij hier onze nieuwe winkel te openen. Update: november 2020 is onze nieuwe winkel geopend, zoek de verschillen op de foto :)

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  10.00 - 16.00 uur
Donderdag:  10.00 - 16.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 16.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Maak een afspraak