Sneak preview: Keukenstudio Gouda - Keukenstudio Gouda
Keukenstudio Gouda

Sneak preview: Keukenstudio Gouda

In De Buurt Gouda 11-11-2020

Waar voorheen één van Gouda’s bekendste fietsenwinkels (Rep.26) gevestigd zat, vind je nu een luxe keukenzaak. Eigenaren Rolf en Annemiek Cech zijn toe aan een nieuw avontuur en openen woensdag 11 november op deze plek Keukenstudio Gouda.

Sneak Preview Keukenstudio Gouda

Waar voorheen één van Gouda’s bekendste fietsenwinkels (Rep.26) gevestigd zat, vind je nu een luxe keukenzaak. Eigenaren Rolf en Annemiek Cech zijn toe aan een nieuw avontuur en openen woensdag 11 november op deze plek Keukenstudio Gouda. En nieuwsgierig als wij zijn namen we alvast een kijkje.

Aan de gevel hangt een nieuw bord en vlaggen met het logo van Keukenstudio Gouda. “Het is een Gouds logo geworden met een raam en de luiken van het Stadhuis. We zijn natuurlijk trotse Gouwenaars en willen ons binden aan lokale klanten”, vertelt Rolf.

Wauw!

Eenmaal binnen kijken we onze ogen uit. Van de fietsenwinkel is niets meer terug te zien en de ruimte is gevuld met luxe keukens en apparatuur. “Het is ook nog wel een beetje gek om hier rond te lopen en te bedenken hoe het er eerst uitzag, maar dit is precies wat we wilden”, vertelt Annemiek.

Tekst gaat verder onder de foto.

Sneak Preview Keukenstudio Gouda
Sneak Preview Keukenstudio Gouda

Annemiek is van origine keukenontwerpster en kan zich straks helemaal uitleven. “In elk huis waar we gewoond hebben, heb ik de keuken zelf ontworpen. Ook heb ik nog extra trainingen gevolgd en hebben we een heel gaaf tekenprogramma aangeschaft waarin ik voor iedereen een unieke keuken kan gaan ontwerpen.”

Van A tot Z

En het blijft niet alleen bij het tekenen en plaatsen van een nieuwe keuken. Wie bij Keukenstudio Gouda binnenstapt wordt van A tot Z ontzien. “We willen altijd eerst bij de klant thuis kijken. Dan kunnen we zien hoe de woning eruit ziet, welke stijl bij de persoon past en waar er behoefte aan is. Ook zien we dan gelijk of er leidingen en elektra omgelegd moeten worden”, legt Rolf uit. “Vervolgens gaat Annemiek aan de slag met het ontwerp en kunnen we vanuit daar met de klant alles tot in de puntjes aanpassen naar de wens van de klant. We werken samen met een professionele aannemer die niet alleen de keukens plaatst, maar ook de oude weghaalt, afvoert en de nodig aanpassingen doorvoert. De nieuwe keuken kan daardoor perfect worden opgeleverd.”

Proefkoken

In de zaak van Rolf en Annemiek staan een aantal hele mooi keukens. “Eigenlijk kunnen we bijna alles laten zien, van hele luxe frontjes tot apparatuur voor een kookliefhebber. Maar we bieden hier ook betaalbare opties. Zo is er eigenlijk altijd een geschikte keuken te realiseren voor elk budget. We zijn onder andere dealer van de merken Miele, Bosch, Samsung en NEFF.”

En twijfel je of je bijvoorbeeld van gas op inductie over wil gaan? Dan kan je dat gewoon uitproberen bij Keukenstudio Gouda. “We hebben één keuken waarvan alle apparatuur werkt, waardoor mensen dit ook kunnen komen testen”, vertelt Annemiek. “Zo we hebben iemand die binnenkort komt proefkoken op een inductieplaat. Zo weet diegene zeker of het iets voor hem of haar is.”

De winkel van Rolf en Annemiek is van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Ook kun je op andere dagen op afspraak terecht. “Afspraken kun je via de website heel eenvoudig inboeken, ook ’s avonds!”