Keuken achterwanden en veegplinten

De achterwand mag weer gezien worden in de keuken! Het geeft sfeer en een ruimtelijk effect aan iedere keuken. Een achterwand kan precies op maat gemaakt worden. Van hetzelfde materiaal als het keukenblad, hoog tot aan het keukenkastje, alleen achter de kookplaat of als een lage smetplint? Het kan allemaal.


Keuken achterwanden en veegplinten


Achterwand op maat

Van vrijwel alle keukenbladmaterialen kan ook een achterwand of spatwand gemaakt worden. Kies dezelfde kleur of juist een contrastrijk materiaal zoals een achterwand van glas bij steen of een houtlaminaat bij een mat Fenix blad. Als het gaat om materialen en kleur is er dus genoeg keus. Wil je een achterwand tot aan de bovenkastjes of toch liever een smetplint? Kies in dat geval voor een grotere spatwand achter de kookplaat en achter de kraan een lagere smetplint.

Een achterwand of spatwand kan helemaal op maat gemaakt worden, dus bijna alles is mogelijk. De meest gekozen hoogte voor een smetplint is 10 cm, maar ook smetplinten van 25 cm hoog zien we steeds vaker in de keuken. Handig tegen spetters van de kraan!

Materialen

Vrijwel elke achterwand kan in hetzelfde materiaal als het keukenblad gemaakt worden. Dat geldt voor de volgende materialen:

 

Keukenbladmaterialen als achterwand

  • TopLaminaat
  • DecorTop
  • TopCore
  • Fenix
  • Evora Quartz (composietsteen)
  • Evora Granite (graniet)
  • Evora Ceramics (keramiek)
  • Rvs
  • Glas

 

Hittebestendige achterwanden voor achter de kookplaat

Speciaal voor achter de kookplaat zijn er kant-en-klare achterwanden in 3 materialen: rvs (10 mm dik), AluSplash (4 mm dik) en glas (6 mm dik). Je kunt kiezen uit 60 en 90 cm breed. 

Speciale achterwanden

AluSplash biedt een prachtige collectie matte en hoogglans kleuren. Het materiaal is maar 4mm dik en zijn makkelijk op maat te maken. Ook is er een speciale collectie TopLaminate achterwanden met spectaculaire metaal kleuren.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Vensterbanken


Dekton werkbladen

Een Dekton keukenblad is net als keramiek volkomen onderhoudsvrij want het is hitte-, vlek- én krasbestendig! Wat Dekton aantrekkelijk maakt is de strakke uitstraling en de exclusieve kleuren. Dekton is ook geschikt als wastafelblad.

Fenix werkbladen

FENIX is een maatwerkblad voor keuken en badkamer met een extreem mat uiterlijk. Het heeft een strakke uitstraling en voelt dankzij de onderscheidende nanotechniek zijdezacht aan. Door deze techniek blijven er bovendien nauwelijk vingerafdrukken achter op het bladoppervlak.

Keramiek werkbladen

Een keukenblad van Keramiek is duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Wat keramiek nóg aantrekkelijker maakt voor de moderne consument, is de strakke uitstraling die de keuken een heel eigen, stijlvol gezicht geeft.

Topcore werkbladen

Een TopCore® keukenblad en wastafelblad is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Maar de werkelijke kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. Want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen ‒ ze voelen ook echt zo aan!

Decortop werkbladen

Een DecorTop® keukenblad of wastafelblad oogt robuust en de structuur van het laminaat is duidelijk zichtbaar en voelbaar. Zo geeft DecorTop net een beetje meer power aan je keuken. Het extra dikke laminaat met deze grove structuur is verkrijgbaar in verschillende exclusieve hout- en steenkleuren.

Toplaminaat werkbladen

TopLaminate® is een van de meest functionele materialen voor een keukenblad, wastafelblad, barblad of achterwand. Het is namelijk praktisch in het onderhoud, en bijna ieder ontwerp is mogelijk, dankzij de grote afmetingen van de plaat.

Dekker

Dekker Zevenhuizen B.V. is opgericht in 1930 en sindsdien toonaangevende in de Nederlandse keuken- en sanitair markt. Het familiebedrijf is gespecialiseerd in het bewerken van hoogwaardige materialen tot maatwerkbladen voor de keuken en badkamer.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  10.00 - 16.00 uur
Donderdag:  10.00 - 16.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 16.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Maak een afspraak