Wat kost een nieuwe keuken momenteel?

Deze vraag wordt ons wekelijks gesteld en geven we in onderstaand artikel graag uitleg over:


Wat kost een nieuwe keuken momenteel?


Wat een nieuwe keuken kost is van veel zaken en keuzes afhankelijk. Beginnende bij de uitvoering van de keuken die bijvoorbeeld uitgevoerd kan worden in een sterk laminaat front of echt hout of alles er tussenin. Allemaal heel mooi en goed maar wel totaal verschillend in prijs. De keuze van de apparatuur heeft een grote invloed op de uiteindelijke prijs van uw nieuwe keuken. Moet alle apparatuur vervangen worden of is er wellicht nog goede apparatuur te gebruiken uit uw oude keuken? Wat heb ik allemaal nodig of vind ik belangrijk zijn zaken die u zichzelf af moet vragen. Via de websites van onze diverse apparatuur leveranciers kunt u vooraf al mooie vergelijkingen maken tussen de verschillende apparaten. Wij hanteren scherpe prijzen voor de aanschaf van uw keukenapparatuur van onze leveranciers waardoor wij zo dicht in de buurt komen van allerhande internet aanbieders!

Het type werkblad, afwerking hiervan en natuurlijk de grootte zijn ook sterk bepalend voor de eindprijs van uw keuken. Via onze website kunt u zich al oriënteren op alle mogelijkheden. Uiteraard hebben wij in de Keukenstudio alle soorten en kleuren liggen en kunnen wij u hierover een goed advies geven. Ook kunt u zelf een kijkje nemen bij onze werkbladen leveranciers Dekker of Arte.   

Voor alle materialen, merken en leveranciers hebben wij de harde eis gesteld dat de kwaliteit altijd goed moet zijn. U vindt bij ons geen B merken of twijfelachtige kwaliteit. Ook jaren na plaatsing willen wij u laten genieten van een topkeuken en dat kan alleen met goede spullen. Wij werken voor de montage van uw keuken uitsluitend met vakprofessionals die tevens meer kunnen en willen doen dan alleen zo snel mogelijk uw nieuwe keuken plaatsen. Met zorg en vakmanschap bouwen zij in overleg met uw wensen uw droomkeuken op en gaan niet eerder weg totdat u 100% tevreden bent!   

Wij geloven niet in hoge kortingen, gratis spullen of montage, natuurlijk is een scherpe prijs belangrijk en daar zullen wij altijd voor zorgen. Wij werken transparant en geven u zonder onderhandeling direct per  productgroep onze beste prijs zodat u duidelijk kunt zien hoe deze tot stand komt. Mocht de prijs onverhoopt boven uw budget zijn dan denken wij graag met u mee of er mogelijkheden zijn binnen uw wensen om dit toch te kunnen realiseren. Om terug te komen op de vraag wat een nieuwe keuken kost, moet u rekenen dat met bovenstaande uitgelegde keuzes en werkwijze wij vanaf  Euro 15.000,- een nieuwe keuken incl. apparatuur kunnen leveren en monteren. Grotere keuken opstellingen, bijzondere wensen of luxere uitvoeringen kunnen wij realiseren vanaf Euro 20.000,- incl. apparatuur en montage. 
Niets is ons te gek! Dus wenst u de mooiste en beste materialen en apparatuur dan bieden wij met onze exclusieve lijn keukens aan vanaf 30.000,- waarbij u met premium materialen echt alles uit uw keuken kunt halen! 

Sterk zijn wij in meerwerk en wij kunnen naast het leveren en plaatsen van een nieuwe keuken ook zorgen voor installatie werkzaamheden van electra, water en afvoer. Stucwerkzaamheden, kleine verbouwingen of een complete renovatie van uw woning begeleiden wij graag. Ook verkopen wij mooie en goede PVC vloeren met professionele montage. Een totaalconcept is dus via ons prima mogelijk. 

U ziet er zijn vele mogelijkheden en dit lichten wij nog veel liever toe in een persoonlijk gesprek in onze Keukenstudio Gouda of gewoon bij u thuis! 
 
Tot ziens bij Keukenstudio Gouda

Met vriendelijke groet

Rolf en Annemiek  


TerugDeel het met uw vrienden!

Meer Nieuws

VT Wonen zet deze prachtige door ons geleverde keuken in het zonnetje in een mooie reportage!

Gabry en Arjan trokken tien jaar uit om een vervallen kwekershuis in Boskoop duurzaam op te knappen. De jaren 70-keuken was als laatst aan de beurt, maar bleek het wachten meer dan waard: hun dochter ontpopt zich nu als een ware keukenprinses.

Nieuw in het assortiment van Quooker : gunmetal en rosé koper!


Fotoshoot van een comlete makeover in Gouda.


Het nieuwe online magazine van Bosch!

Bekijk hem nu hier.

Onderhoud tips voor uw nieuwe keuken van Keukenstudio Gouda


Vraag nu gratis ons 'speciaal boek voor u' aan!

SPECIAAL BOEK VOOR U

Binnenkijken bij Eva: ‘Het was écht tijd voor een nieuwe moderne keuken’

Krakende deurtjes, loszittende plinten en een lekkende gootsteen: zo kon je de keuken van Gouwenaars Esli en Eva wel omschrijven. Tijd voor een nieuw modern exemplaar, dus! De zoektocht begon bij Keukenstudio Gouda aan de Nieuwehaven.

Van Noort Transport partner in logistiek voor Keukenstudio Gouda

Onze keukenlogistiek hebben wij uitbesteed aan Van Noort Transport in Waddinxveen

Online keukenplanner

Ontwerp zelf uw keuken via deze online keukenplanner van onze leverancier

Werkwijze Keukenstudio Gouda

Wij zijn geopend!

Sneak preview: Keukenstudio Gouda

In De Buurt Gouda 11-11-2020 Waar voorheen één van Gouda’s bekendste fietsenwinkels (Rep.26) gevestigd zat, vind je nu een luxe keukenzaak. Eigenaren Rolf en Annemiek Cech zijn toe aan een nieuw avontuur en openen woensdag 11 november op deze plek Keukenstudio Gouda.

Verbouwing

De grote verbouwing is begonnen, over ruim 2 maanden hopen wij hier onze nieuwe winkel te openen. Update: november 2020 is onze nieuwe winkel geopend, zoek de verschillen op de foto :)

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  10.00 - 16.00 uur
Donderdag:  10.00 - 16.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 16.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Maak een afspraak