Sneak preview: Keukenstudio Gouda

In De Buurt Gouda 11-11-2020
Waar voorheen één van Gouda’s bekendste fietsenwinkels (Rep.26) gevestigd zat, vind je nu een luxe keukenzaak. Eigenaren Rolf en Annemiek Cech zijn toe aan een nieuw avontuur en openen woensdag 11 november op deze plek Keukenstudio Gouda.


Sneak preview: Keukenstudio Gouda


Waar voorheen één van Gouda’s bekendste fietsenwinkels (Rep.26) gevestigd zat, vind je nu een luxe keukenzaak. Eigenaren Rolf en Annemiek Cech zijn toe aan een nieuw avontuur en openen woensdag 11 november op deze plek Keukenstudio Gouda. En nieuwsgierig als wij zijn namen we alvast een kijkje.

Aan de gevel hangt een nieuw bord en vlaggen met het logo van Keukenstudio Gouda. “Het is een Gouds logo geworden met een raam en de luiken van het Stadhuis. We zijn natuurlijk trotse Gouwenaars en willen ons binden aan lokale klanten”, vertelt Rolf.

Wauw!

Eenmaal binnen kijken we onze ogen uit. Van de fietsenwinkel is niets meer terug te zien en de ruimte is gevuld met luxe keukens en apparatuur. “Het is ook nog wel een beetje gek om hier rond te lopen en te bedenken hoe het er eerst uitzag, maar dit is precies wat we wilden”, vertelt Annemiek.

Tekst gaat verder onder de foto.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Blog

Van Noort Transport partner in logistiek voor Keukenstudio Gouda

Onze keukenlogistiek hebben wij uitbesteed aan Van Noort Transport in Waddinxveen

Online keukenplanner

Ontwerp zelf uw keuken via deze online keukenplanner van onze leverancier

Werkwijze Keukenstudio Gouda

Wij zijn geopend!

Keukenstudio Gouda is geopend

Vanaf nu zijn wij geopend, kom kijken naar onze prachtige showroom

Eigenaren gooien het roer van hun winkel in Gouda drastisch om.

Geen fietsen, maar keukens bij REP.26! Geen fietsen, maar keukens verschijnen straks in de showroom van nu nog Rep.26. De fietsenzaak sluit na 27 jaar de deuren om een paar maanden later weer te openen als Keukenstudio Gouda. Want als je fietsen kunt verkopen, dan lukt dat ook met keukens, toch?

Verbouwing

De grote verbouwing is begonnen, over ruim 2 maanden hopen wij hier onze nieuwe winkel te openen. Update: november 2020 is onze nieuwe winkel geopend, zoek de verschillen op de foto :)

Nieuwe bus

Onze nieuwe bus is klaar!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Gesloten *
Woensdag:  10.00 - 16.00 uur *
Donderdag:  10.00 - 16.00 uur *
Vrijdag:  10.00 - 16.00 uur *
Zaterdag:  10.00 - 16.00 uur *
Zondag:  Gesloten
 
* buiten openingstijden op afspraak mogelijk (ook 's avonds)


Facebook


Maak een afspraak