Hoe zuinig is een Quooker?

Besparen, een hot topic
Ook op zoek naar manieren om energie te besparen? De oplossing kan in een klein hoekje zitten. Namelijk je keukenkastje. Als je daar een Quooker-reservoir neerzet, kun je je energie- en waterverbruik flink terugbrengen. En ja, ook geld besparen.


Hoe zuinig is een Quooker?


We horen je denken: een Quooker, dat is toch vooral een gemaksproduct? Bedoeld om het leven efficiënter en comfortabeler te maken? Is het ook, maar niet alléén. Want wie een Quooker aanschaft, maakt vooral ook een zeer duurzame keuze. Een Quooker verbruikt namelijk maar heel weinig energie. Dat komt doordat het reservoir met kokend water zó goed geïsoleerd is, dat er slechts 10 watt nodig is om het water boven het kookpunt te bewaren. Let wel, dat is nog minder dan je internet modem.

Verbruik minder water

Ook kun je met een Quooker elke dag water besparen. Doordat je nooit méér dan de gewenste hoeveelheid kokend water tapt, gaat er geen druppel verloren. Dat is bij een waterkoker wel anders. Vaak kook je veel meer water dan nodig. Of je vergeet het water in je waterkoker, waarna je het later opnieuw aan de kook moet brengen. Zonde van de energie!

Verspil geen warm water

Met het COMBI-reservoir, dat gewaardeerd is met energielabel A, ben je helemaal verantwoord bezig. Dit reservoir levert niet alleen kokend, maar ook warm water. Dat betekent dat je het water nooit meer hoeft te laten stromen, tot je warm water hebt. Het is er gewoon meteen.

Tip: Als je met behulp van je Quooker een paar kruiken vult, kun je de verwarming op de slaapkamers uit laten!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

AluSplash wandpanelen

AluSplash is een ideale oplossing tegen spatten. Het is natuurlijk hittebestendig (handig voor achter de kookplaat!) maar het is ook nog eens duurzaam en goed geprijsd. Er zijn mooie hoogglans of matte kleuren en het kan in elk formaat op maat gemaakt worden.

Alles wat je moet weten over Miele wijnklimaatkasten!

Ben jij een wijnliefhebber? Dan is een Miele wijnklimaatkast een echte must-have!

Praktische hulpjes

Het slimme relingsysteem Smartframe in zwart of rvs-kleur past in nissen en op lege wanden. Het is uitstekend geschikt om kookgerei en kleine voowerpen op te bergen

Quva

Quva Goed voedsel verdient het om goed bereid en bewaard te worden en dat hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Quva heeft een uniek systeem bedacht om super snel en handig voedsel te vacumeren waardoor het tot 3x langer bewaard kan worden. Het gepatenteerde systeem neemt geen extra ruimte in beslag op je keukenblad. Hierdoor blijft je keuken mooi en strak

Jansen & De Bont

STYLING De ontwerpen van de Jansen & de Bont producten zijn herken­baar. Een strakke vorm en her­kenbare stijlelementen maken deze collectie tot een geheel. MADE IN HOLLAND Zowel ontwerp als productie vindt plaats in Nederland. Ook de componenten worden samen met onze partners in Holland gemaakt. ENERGIEZUINIG Alle Jansen & de Bont producten maken gebruik van de energie­zuinige led-technologie. Je be­spaart al snel 50 tot 70 % stroom t.o.v. conventionele verlichting

Berghoff

BergHOFF is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Onze passie voor koken en ons oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid. BergHOFF is het merk dat design en innovatie naar elke keuken brengt.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  10.00 - 16.00 uur
Donderdag:  10.00 - 16.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 16.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Maak een afspraak