ApparatuurSteel

Steel

FORNUIZEN VAN STEEL: UITZONDERLIJKE STIJL In de moderne woning, de keuken is de leefruimte, het fornuis is het middelpunt.

lees meer


Wave

Wave

Wave | Fashion. For Kitchen. De nieuwste collectie van Wave heeft lef. Afzuigunits in frames die een volledig kookeiland overspannen. We houden van wit, maar zijn nog meer verliefd op matter dan mat zwart. Stoere lederen sleeves worden gecombineerd met glossy messing units. Wand modellen komen los van de muur en onze plafond units zijn ware verlichtingselementen.

lees meer


Samsung

Samsung

Verfijnd ontwerp en bediening De apparaten in de Samsung Infinite Line hebben een verfijnd ontwerp dat perfect opgaat in de moderne keuken. Door de smallere ramen zijn de rekken in de oven niet zichtbaar en zorgen in combinatie met de naadloze overgangen voor een schitterend stijlstatement. Het subtiele display met grote draaiknop en de prachtige afwerking in Graphite Grey en Onyx Black maakt deze apparatuur een toevoeging voor iedere keuken. Daarnaast zijn alle ovens te bedienen vanaf je telefoon met de SmartThings app.

lees meer


Kuppersbusch

Kuppersbusch

Küppersbusch- Voor keukens met stijl De merkwaarden design, kwaliteit, functie, innovatie en gezond genieten schuilen achter de slogan van Küppersbusch “für Küchen mit Stil” (voor keukens met stijl). Deze slogan gebruiken wij internationaal in het duits en hiermee onderstrepen wij het feit dat de kernwaarden en de wortels van het traditionele bedrijf in Duitsland liggen.

lees meer


Miele

Miele

Miele staat bekend om de hoge kwaliteit en de zeer lange levensduur. Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser' oftewel 'steeds beter'. ... Bij een keuken met apparatuur van Miele ben je hierdoor verzekerd van een keuken met een hoogwaardige afwerking en apparatuur van een bijna onhaalbaar hoge kwaliteit.

lees meer


Selsiuz

Selsiuz

De Selsiuz 3-in-1 kokendwaterkraan heeft alleen maar voordelen! Het gemak staat voorop maar natuurlijk is ook aan het design en de veiligheid gedacht.Laat je inspireren door de mogelijkheden en toepassingen van direct kokend water.

lees meer


Quooker

Quooker

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje. Woont u in de regio Gouda dan kunnen wij ook Quooker kranen leveren en monteren in uw huidige keuken. Wij zorgen voor de en montage en natuurlijk een professionele aansluiting in uw bestaande keuken. Dan kunt u ook in uw huidige keuken genieten van de voordelen van een Quooker kokend water kraan. Alle modellen Quooker kokend waterkranen vind u incl. een demo model (met ook bruisend koud water) in onze keukenstudio in Gouda.

lees meer


Bosch

Bosch

Bosch staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bosch heeft dan ook de meeste best geteste apparatuur van Europa en biedt daarbij het grootste A+++ assortiment apparaten in Europa. Voor ons is duurzaamheid dan ook geen trend, maar een noodzaak om de toekomst samen met jou vorm te geven. Kortom, met Bosch als partner in projecten weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Als marktleider bieden wij jou de zekerheid die nodig is om een project te doen slagen.

lees meer


Neff

Neff

Koken inspireert mensen, mensen inspireren ons. Dit is het basisprincipe achter alles dat wij doen bij NEFF. Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. Onze innovatieve producten helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten - of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, je krijgt er geen genoeg van - een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht.

lees meer


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Gesloten *
Woensdag:  10.00 - 16.00 uur *
Donderdag:  10.00 - 16.00 uur *
Vrijdag:  10.00 - 16.00 uur *
Zaterdag:  10.00 - 16.00 uur *
Zondag:  Gesloten
 
* buiten openingstijden op afspraak mogelijk (ook 's avonds)


Facebook


Maak een afspraak