AluSplash wandpanelen

AluSplash is een ideale oplossing tegen spatten. Het is natuurlijk hittebestendig (handig voor achter de kookplaat!) maar het is ook nog eens duurzaam en goed geprijsd. Er zijn mooie hoogglans of matte kleuren en het kan in elk formaat op maat gemaakt worden.


AluSplash wandpanelen


De mogelijkheden van AluSplash

Van elke kleur uit het assortiment kunt u een achterwand of spatwand precies op maat laten maken. Vrijwel elke hoogte of lengte is mogelijk! Voor achter de kookplaat zijn er ook twee standaardmaten (60 x 74 cm en 90 x 74 cm) op voorraad. Deze panelen zijn voorzien van twee losse aluminium afwerkprofielen waarmee de zijkanten mooi afgewerkt kunnen worden. Op deze manier heb je een snelle, voordelige én mooie oplossing voor achter de kookplaat.

Technische omschrijving

AluSplash is een sandwichpaneel van 2 x 0,5mm dik aluminium met daartussen een vuurvertragende minerale kern. Dit samengestelde paneel voldoet aan verschillende internationale brandnormen. Hierdoor is het materiaal bij uitstek geschikt om als spatwand te worden toegepast achter en/of naast gasfornuizen en kookplaten. Het paneeloppervlak is voorzien van een duurzame en uv-bestendige coating. De hoogglans variant kan qua uitstraling worden vergeleken met glas. In de productbijsluiter vind je meer informatie.

 

Afwerking

De naad tussen de achterwand en het blad kan met een kitrand afgewerkt worden of met de aluminium afwerk profielen. Er zijn vier mooie minimalistisch profielen voor de randen en eventuele hoeken. 

Mooie kleuren hoogglans of mat

De AluSplash collectie bevat mooie kleuren met elegante wittinten of warme aarde tinten waarmee je in een handomdraai harmonie of juist contrast in de keuken aanbrengt. Naast de hoogglanskleuren biedt het AluSplash assortiment ook matte kleuren. Tien prachtige achterwandkleuren met een fijne structuur, geïnspireerd door de natuur. Het kleurenpalet vertegenwoordigt de vier elementen: de warme en aardse tinten (aarde en lucht) geven je keuken een natuurlijke uitstraling, de water- en vuurtinten geven kleur en contrast aan uw interieur. Natuurlijk zijn ook deze matte kleuren uiterst duurzaam en even functioneel als de hoogglansvarianten. De metaal kleur Champaign Brushed sluit helemaal aan op de warme metaal kleuren die we veel terug zien in het interieur en in de keuken.

AluSplash Essenza

AluSplash Essenza is  een design-element voor de keuken. Essenza is een lijn van kleuren met een structuur; een fijn patroon dat je achterwand tot leven brengt, en net dat extra accent geeft aan je keuken. Neutron, Galaxy, Eclipse of Astroid: kies je kleur en creëer het mooiste decor voor je keuken!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Hoe zuinig is een Quooker?

Besparen, een hot topic Ook op zoek naar manieren om energie te besparen? De oplossing kan in een klein hoekje zitten. Namelijk je keukenkastje. Als je daar een Quooker-reservoir neerzet, kun je je energie- en waterverbruik flink terugbrengen. En ja, ook geld besparen.

Alles wat je moet weten over Miele wijnklimaatkasten!

Ben jij een wijnliefhebber? Dan is een Miele wijnklimaatkast een echte must-have!

Praktische hulpjes

Het slimme relingsysteem Smartframe in zwart of rvs-kleur past in nissen en op lege wanden. Het is uitstekend geschikt om kookgerei en kleine voowerpen op te bergen

Quva

Quva Goed voedsel verdient het om goed bereid en bewaard te worden en dat hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn. Quva heeft een uniek systeem bedacht om super snel en handig voedsel te vacumeren waardoor het tot 3x langer bewaard kan worden. Het gepatenteerde systeem neemt geen extra ruimte in beslag op je keukenblad. Hierdoor blijft je keuken mooi en strak

Jansen & De Bont

STYLING De ontwerpen van de Jansen & de Bont producten zijn herken­baar. Een strakke vorm en her­kenbare stijlelementen maken deze collectie tot een geheel. MADE IN HOLLAND Zowel ontwerp als productie vindt plaats in Nederland. Ook de componenten worden samen met onze partners in Holland gemaakt. ENERGIEZUINIG Alle Jansen & de Bont producten maken gebruik van de energie­zuinige led-technologie. Je be­spaart al snel 50 tot 70 % stroom t.o.v. conventionele verlichting

Berghoff

BergHOFF is een internationaal merk dat geavanceerde keukenontwerpen creëert, produceert en verdeelt die je dagelijkse kookervaringen dat tikkeltje extra geven. Onze passie voor koken en ons oog voor detail resulteren in producten die worden aanbevolen en beloond voor hun esthetiek en gebruiksvriendelijkheid. BergHOFF is het merk dat design en innovatie naar elke keuken brengt.

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  Gesloten
Woensdag:  10.00 - 16.00 uur
Donderdag:  10.00 - 16.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 16.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten


Facebook


Maak een afspraak